Vi søker erfaren advokat/advokatfullmektig

onsdag, 31 mai 2017

Advokatfirmaet Seland Orwall DA tilbyr solid erfaring og spisskompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, fast eiendom og selskapsrett, og har som mål å være et av de største skatte- og avgiftsrettslige advokatmiljøene i landet. Advokatfirmaet Seland Orwall DA gir tydelige og praktiske råd, forankret i klientens kommersielle behov.

 

Den samlende kundeporteføljen til firmaet består av både norske og utenlandske selskaper, samvirkeforetak, offentlige myndigheter, organisasjoner, personlig næringsdrivende og enkeltindivider. Advokatfirmaet har i dag en sterk posisjon innenfor bransjer som regnskap/revisjon, eiendom/entreprise og landbruk.

 

Vi søker nå etter advokat/advokatfullmektig med minimum 3-5 års arbeidserfaring, helst innenfor våre hovedområder. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver i et profesjonelt og hyggelig miljø sentralt i Oslo.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til advokat Audun Gjøstein på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Søknader sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 19. juni 2017

Tiltredelse: Etter nærmere avtale