Erfarne veivisere bringer deg til målet Erfarne veivisere bringer deg til målet

Tvisteløsning og prosedyre

Tvisteløsning og prosesser for domstolene er en egen disiplin som krever spisskompetanse. Vi innehar denne kompetansen, og våre advokater vet hvordan krav og anførsler vil ta seg ut i retten, og hvor myke eller tøffe vi kan være i forhandlinger. Spisskompetanse i prosesshåndtering gir et sikkert fundament for vår rådgivning. Våre motparter vet at vi kan forfølge saken så langt det er nødvendig, og med den styrke og fasthet som skal til for å oppnå resultat.

Vårt team for tvisteløsning og prosess har betydelig erfaring både fra tvisteløsning gjennom forhandlinger og fra domstolsbehandling i tingrett, lagmannsrett og Høyesterett. Tvisteløsning og prosess er et eget fag som rendyrkes i Seland Orwall.

Seland Orwall bistår i prosesser innenfor de fleste fagområder, både for de ordinære domstoler og voldgiftsrett. Vi har særlig spisskompetanse innen rettslige prosesser knyttet til skatte- og avgiftsrett, fast eiendom og selskapsrett.

Seland Orwall bistår jevnlig klienter i saken mot forvaltningen, enten det gjelder saker knyttet til søknader om tillatelser eller inngrep fra det offentlige. Vi har bred erfaring med bistand i saker mot skatteforvaltningen, som for eksempel bistand i forbindelse med bokettersyn, søknader om diverse uttalelser og vedtak i skattesaker. Seland Orwall bistår jevnlig klienter med saker om informasjonsutveksling med skattemyndighetene.

 

form

Send oss en henvendelse

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg

Invalid Input

Ikke gyldig e-postadresse

Invalid Input

Invalid Input

For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, se vår personvernerklæring

Våre advokater innen tvisteløsning og prosedyre

Fast Advokat
+47 456 95 455
Partner - Advokat (H)
+47 920 13 504
Partner - Advokat
+47 916 08 884
Partner - Advokat
+47 906 78 176
Advokatfirmaet Seland Orwall bruker informasjonskapsler for blant annet å kunne tilby en bedre tjeneste for våre kunder. Om informasjonskapsler og personvern
Jeg forstår