Deltidsjobb for jusstudenter

tirsdag, 15 mai 2018

Advokatfirmaet Seland Orwall DA er et mellomstort advokatfirma sentralt i Oslo. Vi tilbyr solid erfaring og spisskompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, fast eiendom og selskapsrett.

Vi søker to jusstudenter til snarlig tiltredelse som ekstrahjelp ved vårt kontor. Du må kunne jobbe fulltid i noen sommeruker og deretter fra høsten to til tre dager i uken fra kl. 14 til 17, og ellers etter behov.

Arbeidsoppgavene består av:

  • Forefallende sekretæroppgaver, herunder betjening av resepsjonen, besvare telefoner, postbehandling, registrering av klienter og saker, skrive brev, arkivering, ta imot klienter, gjøre i stand til møter mv.
  • Juridisk saksbehandling etter kompetanse og behov.

Egenskaper:

  • Vi ønsker primært en student som ikke har kommet så langt på studiet. Studenter på 1. og 2. studieår oppfordres til å søke.
  • Du må ha interesse for faget, da det kan bli noe saksbehandling.
  • Du må være fleksibel.
  • Du må være blid og positiv, og ikke være redd for å ta i et tak.

Dette er en interessant og lærerik jobb for jusstudenter, hvor du har en unik mulighet til å skaffe deg praktisk erfaring ved siden av studiet.

Er du interessert?

Send søknad og CV snarest mulig til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eventuelle spørsmål kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på tel 24 13 43 40.

Ønsker du å motta oppdateringer fra oss?

Send meg nyhetsbrev om statsbudsjettet, viktige lovendringer, og andre nyheter.

For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, se vår personvernerklæring

Advokatfirmaet Seland Orwall bruker informasjonskapsler for blant annet å kunne tilby en bedre tjeneste for våre kunder. Om informasjonskapsler og personvern
Jeg forstår