Vi søker advokat/advokatfullmektig

onsdag, 23 januar 2019

 

På grunn av økende oppdragsmengde, søker vi etter en eller flere dyktige advokater og/eller advokatfullmektiger. Vi ønsker deg som er nysgjerrig, ambisiøs og løsningsorientert, og som tar selvstendig ansvar for fremdrift og eget arbeidsresultat. Det er en stor fordel om du har relevant arbeidserfaring, men det er ikke et krav. 

Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, i et profesjonelt fagmiljø sentralt i Oslo. Hos oss møter du hyggelige kolleger, og vi vektlegger en god balanse mellom arbeid og fritid. Du får selvstendig saksansvar og gode muligheter for prosedyre. 

Advokatfirmaet Seland Orwall DA har i dag en sterk posisjon innenfor bransjer som landbruk/samvirke, regnskap/revisjon, eiendom/entreprise og tilbyr solid erfaring og spisskompetanse innenfor skatte- og avgiftsrett, fast eiendom og selskapsrett.

 

Kontaktperson: Adv. Audun Gjøstein

                      Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

                      mob: 920 13 504

Ønsker du å motta oppdateringer fra oss?

Send meg nyhetsbrev om statsbudsjettet, viktige lovendringer, og andre nyheter.

For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, se vår personvernerklæring

Advokatfirmaet Seland Orwall bruker informasjonskapsler for blant annet å kunne tilby en bedre tjeneste for våre kunder. Om informasjonskapsler og personvern
Jeg forstår